Under 19: meciul unei generaţii! Azi e partida care poate califica România la Campionatul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Măţan, nr. 10
Alexandru Măţan, nr. 10

Naţionala Under 19 a României are nevoie de un egal sau o victorie în meciul din această seară cu Ucraina, ora 19.30, pentru a se califica la Campionatul European din Finlanda.

Naţionala Under 19 a României are nevoie de un egal sau o victorie în meciul din această seară cu Ucraina, ora 19.00, pentru a se califica la Campionatul European din Finlanda. Partida se va juca la Ploieşti şi va fi transmisă pe canalul de YouTube al federaţiei şi pe pagina de facebook a FRF., dar şi pe DigiSport şi Pro X.

În precedentele partide, tricolorii au bătut Serbia cu 4-0 şi Suedia cu 2-1, în vreme ce Ucraina a remizat cu Suedia, scor 0-0, şi a trecut de Serbia cu 2-1. Doar câştigătoarele de grupă din cele şapte Tururi de Elită se califică la Euro (16-19 iulie 2018). Selecţionerul Adrian Boingiu nu va putea conta pe fundaşul Dima (Sepsi), eliminat cu Suedia.

Under 21: al doilea meci amical
După ce a pierdut cu 2-1 jocul de pregătire cu Anglia, naţionala de tineret a României va susţine astăzi al doilea meci test, cu Wolverhampton Under 23. Partida se va disputa pe stadionul County FA din Birmingham de la ora 17.00. Următorul meci oficial al naţionalei U21 a României este cel cu Portugalia, din septembrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite