Un test covid pozitiv a trimis acasă întreaga noastră echipă de la Cupa Europei de aruncări

Un test covid pozitiv a trimis acasă întreaga noastră echipă de la Cupa Europei de aruncări

Foto Facebook

Sportivii români care trebuiau să concureze, duminică, în cea de-a doua zi de întreceri de la Split (Croaţia) din cadrul Cupei Europei la aruncări, au fost scoşi din competiţie, din cauza unui sportiv testat pozitiv cu noul coronavirus, informează FR Atletism.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Unul dintre atleţii tricolori prezenţi în Croaţia a fost testat pozitiv sâmbătă, cu virusul Sars-CoV-2, iar, conform protocolului sanitar al ţării gazde, sportivii nu au fost lăsaţi să părăsească hotelul în care erau cazaţi, conform news.ro. Testul este obligatoriu a fi făcut cu 48 de ore înainte de întoarcerea în ţară sau după minim două zile de şedere în Croaţia.

"Menţionăm faptul că la ambele teste anterioare, realizate unul înainte de plecarea la Split şi al doilea efectuat în Croaţia, înainte de concurs, toţi membrii delegaţiei ţării noastre au ieşit negativi", a precizat FRA.
Într-o situaţie similară s-a aflat şi delegaţia Ucrainei. După ce un membru al delegaţiei lor a fost testat pozitiv, întreg lotul ţării a fost exclus din concurs.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările