Un stadion care va găzdui meciuri de la CM de fotbal din Qatar seamană izbitor cu organele genitale ale unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO theguardian.com
FOTO theguardian.com

Stadionul Al Wakrah din Qatar este de departe cea mai spectaculoasă şi neobişnuită arenă care va găzdui meciuri la Cupa Mondială de fotbal din 2022.

Asemănărea stadionului cu organele genitale ale unei femei este izbitoare, scriu jurnaliştii de la The Guardian în ediţia electronică a celebrului cotidian britanic.

"Aţi auzit vreodată de Clădirea Vagin? Dacă nu sunteţi din Chicago, puţin probabil, dar dacă sunteţi, probabil cunoaşteţi o clădire care este parte a folclorului local. Crain Communications Building este numele oficial al acestei clădiri, a cărei poveste persistă şi este expusă cu mândrie de americani", scrie sursa menţionată mai sus.

Asemenea clădirii din Chicago, se va construi în Qatar un stadion nou, care are forma unui vagin. "Cu strălucirea roză, cu anexele sale care seamănă foarte mult cu nişte labii, dar şi cu deschiderea din mijloc, nevinovatul stadion a stârnit deja controverse (...) Asemănarea stadionului din Qatar cu părţile intime ale unei femei poate fi neintenţionată, dar merită aplaudată! Fără îndoială, orice bărbat ar trebui să îmbrăţiseze acest model de stadion, în contextul în care în Qatar femeile şi sportul nu au prea multe în comun. La urma urmei, de ce nu ar putea sta 45.000 de oameni înghesuiţi în interiorul unei femei? Nu toţi au fost acolo înainte?", mai scrie The Guardian.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite