Un prieten de-al lui Michael Schumacher vorbeşte despre starea fostului pilot german, după ce l-a vizitat în locuinţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher şi Philippe Streiff FOTO DR
Michael Schumacher şi Philippe Streiff FOTO DR

Fost pilot de Formula 1, Philippe Streiff a oferit detalii despre starea în care se află Michael Schumacher, după ce l-a vizitat în locuinţa sa, din localitatea elveţiană Gland.

„Totul este foarte dificil, deoarece nu poate vorbi. Se află, ca şi mine, într-un scaun cu rotile, paralizat, cu probleme de memorie şi de vorbire. Prezenţa familiei îi va permite să se recupereze mai rapid, dar va fi dificil. Mi se părea că încearcă să comunice cu ajutorul privirii“, a declarat Philippe Streiff pentru presa franceză. Acesta din urmă este infirm din pricina unui accident pe care l-a suferit în anul 1989, în timpul unor teste. 

Michael Schumacher a suferit un accident la schi în data de 29 decembrie 2013, intrând în comă, la decizia medicilor. După trei operaţii suferite, la finalul lunii ianuarie a fost scos din comă, iar în iunie a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat în clinica elveţiană Lausanne. La începutul lui septembrie, acesta a revenit în locuinţa sa, unde are parte de îngrijiea necesară, în speranţa revenirii la o viaţă normală.


20 de ani de la primul titlu mondial cucerit de Michael Schumacher. Un singur punct a făcut diferenţa

Ultimele noutăţi despre Michael Schumacher. Serviciile medicale costă 500.000 de euro în fiecare lună

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite