Un portughez îi sfătuieşte pe străini: „Să nu mai veniţi în România!“. De ce spune asta, după cinci ani petrecuţi aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geraldo Alves
Geraldo Alves

Insolvenţa, ţepele date pe bandă, oameni de afaceri care intră în închisoare din cauza încălcării legii şi lipsa de respect faţă de angajat. Iată principalele motive pentru care străinii care sunt deja în România îi sfătuiesc pe alţii să nu vină aici.

Geraldo Alves a sosit în campionatul românesc în 2010, iar de atunci a jucat la Steaua şi la Petrolul, în prezent fiind legitimat la Astra Giurgiu.

Fundaşul portughez de 35 de ani a fost tratat corect la Steaua, însă la Petrolul a prins perioada în care echipa a intrat în insolvenţă, iar acum, la Astra, e neplătit de aproape patru luni!

În aceste condiţii, Geraldo a făcut o mărturisire pentru revista AFAN (Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România).

Ce a spus?

„M-au sunat peste 20 de jucători cu oferte de aici, dar eu le-am zis: Îmi pare rău, frate, dar nu veni! Nu mai e o competiţie sănătoasă în România. Unele cluburi sunt în regulă, altele nu. Unii fac cheltuieli mari, iar alţii mint jucătorii să vină la ei, le propun salarii mari, dar nu le plătesc. Intră în insolvenţă şi dau jucătorii afară. Oricine poate să fie conducător aici, în România, cu astfel de legi“, a declarat Geraldo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite