Un nou club pus pe butuci la început de 2017. Cetate Deva nu va juca meciul cu SCM Craiova şi s-ar putea retrage!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminină de handbal Cetate Deva, ocupanta ultimului loc, a anunţat că nu va disputa meciul cu SCM Craiova, programat astăzi, şi s-ar putea retrage din Liga Naţională.

''Prin prezenta vă comunicăm că echipa de handbal feminin CSM Cetate Deva nu va participa la jocul din data de 08.01.2017, datorită unor probleme interne. Totodată vă comunicăm faptul că dacă problemele apărute nu se vor reglementa în cel mai scurt timp posibil, ne vedem nevoiţi să ne retragem din campionat'', se arată în comunicatul clubului CSM Cetate Deva, potrivit site-ului grupării SCM Craiova.

Partida dintre Cetate Deva şi SCM Craiova era programată duminică, de la ora 18,00, la Deva, în etapa a 12-a a Ligii Naţionale. În aceste condiţii, echipa hunedoreană va pierde la ''masa verde'', cu 0-10. Cetate Deva ar putea fi a doua echipă care se retrage din Liga Naţională feminină în acest sezon, după CSM Ploieşti.

CSM Cetate Deva este susţinută financiar în proporţie de 100% de operatorul de transport SC Devatrans Deva şi îşi dispută meciurile de pe teren propriu în Sala Sporturilor, cu o capacitate de 1.200 de locuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite