Un milion de euro stă pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strătilă (dreapta) mai are de tras pentru a pătrunde printre titularii lui Dinamo
Strătilă (dreapta) mai are de tras pentru a pătrunde printre titularii lui Dinamo

Niciun transfer al „câinilor“ în iarnă nu s-a impus în primul „11“.

Cele 11 amicale pe care le-a disputat Dinamo în turneul din Antalya au reuşit să-l lămurească pe antrenorul Liviu Ciobotariu asupra componenţei echipei de bază. Ea a rămas aceeaşi, ca în tur. „Câinii" au realizat cinci transferuri importante, pe care tocmai Liviu Ciobotariu le-a cerut, în dorinţa de a avea un lot mult mai puternic faţă de cel pe care l-a pregătit în tur.

Tehnicianul de 41 de ani i-a primit, la începutul turneului de pregătire, pe Curtean, Strătilă şi Matei, iar pe parcurs, acestora li s-au adăugat Tameş şi Michel Platini.

Strătilă, cel mai aproape de echipă

Rând pe rând, fiecare dintre aceştia a avut şansa să arate ce poate, cu apariţii chiar în primul „11" în partidele de verificare. Concluzia e că niciunul dintre cei cinci nu s-a impus, până la urmă, în prima echipă, iar returul va prinde feţele noi de la Dinamo pe bancă, lângă
Ciobotariu.

Cel mai aproape de primul „11" se află Sorin Strătilă, mijlocaşul adus de la Astra şi crescut de Steaua. Jucătorul de 26 de ani îi suflă în ceafă lui Laurenţiu Rus, omul care s-a descurcat bine în tur, după plecarea lui Torje.

Matei, cel mai departe de formaţia de start

Cum Rus mai poate evolua şi fundaş dreapta sau chiar închizător, Strătilă speră la un loc printre titulari. Cel mai dificil să prindă primul fluier al arbitrului pe teren îi va fi lui Cosmin Matei, şi el tot fost la Astra. Mijlocaşul de 20 de ani se „bate" cu Cătălin Muteanu şi Marius Alexe, deci are şanse reduse.

Transferurile lui Dinamo

Nume                          Preţ
Alex Curtean          400.000*
Sorin Strătilă          250.000
Michel Platini        300.000
Cosmin Matei          gratis
Iulian Tameş            gratis
Total:                     950.000
*sumele sunt în euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite