Un meci de 1,5 milioane de euro. Preţul biletelor la Steaua - Chelsea a explodat la bişniţari. Cât costă să-ţi iei un tichet „la negru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe site-ul biletesteaua.ro meciul Steaua - Chelsea e deja „sold-out“
Pe site-ul biletesteaua.ro meciul Steaua - Chelsea e deja „sold-out“

Sesiunea de vânzare online s-a încheiat, însă cei care n-au prins un bilet la preţul oficial mai au o şansă, înainte de a apela la speculanţii de serviciu. „Adevărul“ îţi dă soluţia.

Gigi Becali a dat lovitura cu „dubla“ cu Chelsea, chiar dacă drumul echipei se va opri în optimile Ligii Europa. Calificarea senzaţională cu Ajax şi faptul că primul meci cu londonezii se joacă la Bucureşti, când şansele de calificare sunt intacte, au crescut interesul suporterilor pentru partida de la 7 martie (returul e la 14 martie, la Londra).

35.000 de bilete au fost puse în vânzare, sâmbătă seară, de la ora 20.00, pe site-ul www.biletesteaua.ro, singurul care a comercializat tichete pentru partida de pe „Arena Naţională“. Site-ul a cedat la puţin timp după ora 20.00, întrucât au existat momente în care se făceau simultan 6.000 de comenzi! Ulterior, serverul şi-a revenit, iar biletele s-au terminat, ieri dimineaţa, în jurul orei 10.00.

Având în vedere interesul uriaş în jurul meciului cu Chelsea, bişniţarii speră să dea lovitura. Deja pe site-uri precum okazii.ro au apărut zeci de anunţuri cu bilete la meciul Steaua – Chelsea.

Totuşi, mai există o şansă pentru cei care au ratat sesiunea de vânzare online la preţuri oficiale. Cele 15.000 de tichete care mai sunt disponibile vor fi puse în vânzare la casele de bilete ale Stadionului Naţional, la o dată care va fi anunţată ulterior.

Clubul Steaua va încasa în jur de 1,5 milioane de euro din vânzarea tichetelor la partida cu Chelsea, sumă care va asigura bugetul de salarii pentru trei luni!

1.600

de lei costă un pachet de patru bilete la Tribuna a II-a, inel 3 pe site-ul okazii.ro. Preţul oficial ar fi fost de 400 de lei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite