Un jurnalist i-a dat şah mat lui Cristoph Daum. Întrebarea la care germanul nu a avut răspuns

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România joacă în această seară la Podgorica, cu Muntenegru, partidă din etapa a a opta a preliminariilor Campionatului Mondial.

Înaintea partidei de azi, care va fi transmisă în direct pe TVR 1 de la 21.45, Cristoph Daum a fost întrebat dacă ia în calcul varianta demisiei.

"E o situaţie dificilă, dar nu ştim niciodată ce se va întâmpla. E important ca la final, atunci când ne vom califica sau nu ne vom califica, să putem spune că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă şi am dat tot ce aveam mai bun. Trebuie să ne concentrăm pe meciul care urmează. De jumătate de an sunt întrebat dacă demisionez. Mi-a crescut barba. Nu s-a schimbat nimic. Sunt motivat vreau să obţinem un rezultat bun pentru fotbalul românesc. Apoi vom vedea ce e mai bine atât pentru mine cât şi pentru fotbalul românesc. Am şi eu limitele mele. Cred că echipa lor este foarte echilibrată. Fac un presing foarte bun şi pasează destul de bine. E o echipă puternică pe contraatac. Cred, însă, că în meciul de la Cluj, am fi putut câştiga împotriva lor", a declarat Daum, conform digisport.ro.

Daum a fost întrebat de reporterul DigiSport Radu Drăguţ de ce nu a mai luat un închizător în lot, ştiind că Pintilii este la un cartonaş galben de suspendare. 

Daum: Spuneţi voi, pe cine aţi fi vrut să iau!

Drăguţ: Hoban, Săpunaru, Nedelcu, v-am dat trei variante.

Daum: Şi de Alibec nu spuneţi nimic? 

Cum ar putea arăta România în meciul cu Muntenegru:
Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Toşca, Cr. Ganea - R. Marin, N. Stanciu - Popa, Maxim, Stancu - Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite