Un jucător din naţionala Franţei recunoaşte că s-a dopat! După Benzema, România mai scapă de un adversar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala României va întâlni Franţa pe 10 iunie, la Paris, în meciul de deschidere de la Campionatul European de Fotbal.

Internaţionalul francez al echipei Liverpool, Mamadou Sakho, anchetat de UEFA pentru o posibilă încălcare a regulamentului antidoping după un control făcut la 17 martie, după un meci din Liga Europa, a decis să nu solicite contraexpertiză, susţine The Guardian.

Potrivit sursei citate, Sakho a fost testat la finalul unui meci cu Manchester United, din optimile de finală ale Ligii Europa, şi s-au descoperit în eşantioanele de la el urme ale unei substanţe care arde grăsimile.

Mamadou Sakho nu cere contraexpertiză, dar va prezenta dovezi ale unor circumstanţe atenuante. FC Liverpool a refuzat să comenteze situaţia, precizând că în acest moment nu poate da detalii.

În 2011, colegul lui Sakho la Liverpool, Kolo Toure, care juca atunci la Manchester City, a fost suspendat şase luni pentru dopaj, după ce a folosit pastilele de slăbit ale soţiei sale.

Săptămâna trecută, FC Liverpool a anunţat că Mamadou Sakho face obiectul unei investigaţii a UEFA pentru o posibilă încălcare a regulamentului antidoping."Vineri, 22 aprilie, am primit o notificare de la UEFA, în care se precizează că forul investighează o posibilă încălcare a regulamentului antidoping de către Mamadou Sakho. Jucătorul va răspunde UEFA în această speţă", a precizat gruparea engleză.

Liverpool a menţionat că Sakho nu a fost suspendat, dar clubul şi fotbalistul s-au înţeles ca acesta din urmă să nu joace pe perioada investigaţiei. asta înseamnă că sunt şanse tot mai mici ca el să fie convocat de selecţionerul Didier Deschamps pentru EURO. 

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost selecţionat până în prezent de 28 de ori în naţionala Franţei. Reprezentativa franceză va întâlni România în meciul de deschidere de la Euro-2016, programat în data de 10 iunie, pe Stade de France. Cele două echipe fac parte din grupa A a competiţiei, alături de Albania şi Elveţia, informează news.ro..

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite