Un jucător din lotul lărgit al naţionalei României la meciurile cu Suedia şi Feroe, condamnat la închisoare în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Mogoş a primit 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal într-un club de noapte pe vremea când evolua la Reggiana. Decizia nu este definitivă.

Conform digisport.ro, care citează reggionline.com, Vasile Mogoş, 26 de ani, a fost implicat într-o bătaie într-un club de noapte, alături de alţi 4 colegi, pe vremea când juca la Reggiana. Astfel, Vlad Mogoş, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente şi Jacopo Manconi au fost condamnaţi la 2 ani de închisoare cu suspendare. Avocaţii celor 5 fotbalişti au anunţat că vor face recurs. 

Cine este Vasile Mogoş, jucătorul convocat în lotul lărgit de Cosmin Contra pentru dubla cu Suedia şi Feroe

Fundaşul născut în Vaslui are 26 de ani, 1,86 m, evoluează pe partea dreaptă şi a jucat doar în Italia. Vasile Mogoş a fost surpriza lui Cosmin Contra, care a decis sa-l adauge pe lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru dubla din preliminariile pentru EURO 2020, cu Suedia şi Insulele Feroe, primele meciuri jucate de tricolori în această campania. Până la urmă, acesta nu a fost reţinut în lot pentru partidele cu Suedia şi Feroe. 

Mogoş, între 2010 şi 2013 a evoluat în Serie D, la Asti şi Real Vicenza, după care a ajuns la Delta Rovigo, Lumezzane şi Reggiana, toate din Serie C, înainte de a face pasul în Serie B, la Ascoli, apoi la Cremonese, pentru care evoluează din vara lui 2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite