Un jucător de la Juventus a fost infectat din nou cu coronavirus, după ce credea că abia scăpase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juventus FOTO Arhivă personală/Facebook
Juventus FOTO Arhivă personală/Facebook

Unul dintre jucătorii de bază de la Juventus a fost confirmat din nou având COVID-19, după ce fusese declarat vindecat de acest virus.

Importantul jucător al celor de la Juventus Torino, decarul „Bătrânei Doamne”, a fost infectat din nou cu coronavirus, după ce abia scăpase. Fotbalistul a primit răspunsul pozitiv împreună cu partenera sa, Oriana Sabatini, la o lună distanţă de primele teste care confirmau acest virus.

„Pe data de 21 martie, ne-am făcut testul împreună şi a ieşit pozitiv, la trei zile distanţă l-am făcut din nou şi a ieşit negativ, dar al treilea test pe care ni l-am făcut a fost din nou pozitiv. Încă am coronavirus. Asta ne arată cât de puţin ştie lumea despre acest virus cu adevărat!”, este declaraţia Orianei Sabatini, de profesie fotomodel.

În cele ce urmează, jucătorul lui Juventus este nevoit să petreacă 14 zile în carantină la domiciliu şi să reia tratamentul, iar după această perioadă, să refacă restul. „Respiram cu greutate, mi se tăia răsuflarea, după cinci minute, nu mai aveam aer, dacă voiam să mă pregătesc fizic. Mă durea tot corpul, toţi muşchii mă dureau”, povestea Paulo Dybala pe Internet, în primul episod de coronavirus. 

Campionatul în care evoluează, Serie A, este suspendat pe termen nelimitat, din cauza pandemiei de coronavirus. La ora scrierii acestui articol, cifrele din Italia arată 119.827 de persoane infectate, dintre care 19.758 s-au vindecat, 4.068 sunt în stare critică, iar 14.681 au murit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite