Un învins fără simţul ridicolului: Declaraţii urâte ale unui fotbalist croat după finala pierdută cu Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lovren

În marea lor majoritate, croaţii au acceptat cu demnitate înfrângerea în faţa Franţei. Din păcate, au existat şi excepţii nefericite.

Franţa a câştigat finala Mondialului fără drept de apel! La un moment dat, tabela arăta un neverosimil 4-1, iar pe final, trupa lui Deschamps a fost chiar la un pas de a face 5-2!

Din 1970 nu se mai întâmplase ca într-o finală de Cupa Mondială una dintre echipe să înscrie patru goluri. Chiar dacă naţionala ţării sale a fost învinsă clar, croatul Dejan Lovren a oferit, potrivit Digi Sport, o serie de declaraţii fără nicio legătură cu realitatea de pe teren.

Ce a spus Lovren?

*Astăzi, noi am fost cei mai buni şi, per total, de asemenea, am fost mai buni. Franţa n-a jucat fotbal, ci a aşteptat ocazii pentru a înscrie. A mizat pe o singură tactică şi trebuie respectată pentru asta. A jucat fiecare meci al turneului astfel.

*Sunt dezamăgit că am pierdut jocul, deşi am jucat mult mai mult fotbal decât ei.

*Avem regrete, e dificil de descris. Poate că peste câteva luni totul va reveni la normal. E dificil acum, am momente de tristeţe şi momente de supărare. Per total, sunt mândru de ceea ce am realizat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite