Un învingător umilit: Ce a păţit antrenorul lui Porto la conferinţa de presă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conceicao

Sérgio Conceição (46 de ani), fost mare internaţional portughez, actualmente manager la Porto, a provocat, marţi seară, o surpriză în optimile Ligii Campionilor, eliminând Juventus Torino. Performanţa sa a fost ignorată însă, aproape în totalitate!

Fotbalul e despre vedete, inclusiv atunci când ele sunt învinse. Cam asta reiese din ceea ce s-a întâmplat, marţi seară, după returul optimilor Ligii Campionilor, Juventus - Porto, scor 3-2.

Cum formaţia portugheză învinsese în tur, acasă, scor 2-1, ea a avansat în sferturi, datorită regula golului marcat în deplasare. A fost o surpriză uriaşă, în condiţiile în care Juventus, cu Cristiano Ronaldo pe teren, a jucat în superioritate numerică din minutul 54, când iranianul Mehdi Taremi a fost eliminat de la Porto.

Chiar şi aşa, oaspeţii au rezistat, au trimis partida în prelungiri - a fost 2-1 pentru Juventus după expirarea timpului regulamentar - după care au dat lovitura, în minutul 113 prin Sergio Oliveira. Reuşita lui Rabiot, din minutul 117, a fost prea puţin, prea târziu pentru Juventus.

După o asemenea performanţă, antrenorul lui Porto, Sérgio Conceição, a venit la conferinţă, probabil, aşteptând să fie „bombardat“ de întrebări ca să explice cum de a reuşit să treacă de Juventus. Din păcate pentru Conceição însă, planul său tactic n-a fost interesat pentru nimeni! 

Conferinţa antrenorului lui Porto a durat fix 49 de secunde şi s-a terminat pentru că n-au fost întrebări. Imaginile de mai jos vorbesc de la sine:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite