Un portar de renume din fotbalul european, ex FC Barcelona, diagnosticat cu coronavirus şi internat în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un portar de legendă atât pentru FC Barcelona, cât şi pentru o primă selecţionată a unei ţări europene, a fost diagnosticat având coronavirus şi se află internat în spital, în stare gravă.

Rüştü Reçber, fostul goalkeper emblematic al echipei naţionale de fotbal a Turciei, se află în stare gravă, pe fondul infectării cu coronavirus. Vorbim despre cel mai titrat jucător din istoria echipei naţionale din Ţara Semilunei, acesta având 120 de selecţii, adunate în perioada 1994-2012.

Fostul sportiv a acuzat brusc simptome specifice coronavirusului, între timp venind şi confirmarea diagnosticului, notează cotidianul francez „L'Equipe”. Din fericire, sotia şi fiica sa au fost testate negativ, după ce, în Turcia, lupta cu coronavirus ia o turnură neplăcută, cifrele oficială indicând 7.402 persoane infectate, dintre care 70 s-au vindecat, 445 se află în stare gravă, iar 108 au murit.

În vârstă de 46 de ani, Rüştü Reçber şi-a încheiat socotelile cu activitatea sportivă, în 2012, după cinci sezoane petrecute la Beşiktaş, activând şi la FC Barcelona sau Fenerbahçe SK. Fostul portar s-a făcut cunoscut şi prin evoluţiile sale de la Campionatul Mondial, din 2002, când a contribuit la „bronzul” obţinut de echipa sa, de altfel şi cea mai mare performanţă din fotbalul turc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite