Un fotbalist care a jucat la Steaua, Dinamo şi Rapid şi-a anunţat retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 32 de ani, George Galamaz a decis să pună capăt carierei de fotbalist, cu toate că mai multe cluburi din Liga I s-au interesat de serviciile lui.

„În această iarnă mi s-a terminat contractul cu Anorthosis Famagusta şi am decis, după ce m-am sfătuit cu familia, să mă retrag. Vine un moment când trebuie să iei şi astfel de hotărâri. Nu am, din fericire, probele medicale care m-ar fi împins către aşa ceva, prietenii m-au încurajat chiar să continui. Am avut şi unele oferte din Liga I, însă nu se mai pune problema. 

A fost greu să iau această decizie, pentru că joc fotbal de-o viaţă, dar consider că am făcut ce e mai bine pentru mine în momentul acesta. Am trăit momente foarte frumoase ca jucător. Acum încerc să învăţ cât mai multe de la oameni precum Mihai Stoica, Narcis Răducan sau Felix Grigore şi, cine ştie, poate că într-o zi voi deveni şi eu un manager de succes.“, a declarat fundaşul pentru DigiSport.
Galamaz şi-a început cariera la Sportul Studenţesc şi a evoluat, de-a lungul timpului, la Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni, Steaua, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Anorthosis Famagusta.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua, fără strălucire în pauza competiţională de iarnă. Analiza echipei roş-albastre

Steaua, mai sus decât AC Milan, Napoli sau Manchester United în clasamentul mondial al cluburilor

Bourceanu a primit acceptul să fie inclus în lotul lui Trabzonspor pentru meciul cu Juventus, din Europa League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite