Ce glume fac brazilienii! Maicon, bănuit că i-ar fi făcut o farsă grotească lui Elias

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eliminarea ruşinoasă de la Campionatul Mondial, naţionala Braziliei n-are linişte, acum confruntându-se cu excluderea definitivă din lot a unui fotbalist experimentat.

Este vorba despre fundaşul lui AS Roma, Maicon (33 de ani), care a fost titular în ultimul meci de pregătire, cel contra Columbiei, scor 1-0, dar care s-a trezit dat afară de Carlos Dunga. Gestul selecţionerului, care pare să ascundă o problemă de disciplină, e de neînţeles pentru presa braziliană. Publicaţia Ole do Brasil, un fel de timesnewroman a lansat trei posibile explicaţii pentru excluderea lui Maicon, toate fără nicio legătură cu realitatea, dar care exprimă nedumerirerea vizavi de decizia lui Dunga. Prima e că Maicon ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Elias, a doua că ar fi ejaculat în sticla de şampon a lui David Luiz iar cea de-a treia e prezentată jos: 

 "După jocul contra Columbiei, disputat la Miami, Maicon a plecat să se distreze într-un club alături de doi coechipieri, Elias (Corinhians) şi Oscar (Chelsea). Primul dintre ei s-a îmbătat crunt şi s-a dat în spectacol, urinând pe pereţii clubului. Petrecerea s-a stricat şi mult mai experimentatul Maicon a fost nevoit să-l care în cameră pe Elias, unde i-a pregătit o răzbunare pe cinste. Profitând de faptul că acesta nu mai ştia nici cum îl cheamă i-a băgat în fund un ardei iute peste care a turnat lapte condensat. Elias s-a trezit a doua zi dimineaţă cu arsuri puternice în zona respectivă şi a întrebat ce s-a întâmplat, iar Maicon a spus că l-a găsit lat în toaleta clubului, după ce fusese violat de patru bărbaţi. Speriat, Elias (foto jos) a mers la antrenorul Carlos Dunga pentru a-i spune ce s-a întâmplat, iar acesta l-a chemat pe Maicon pentru a-i da amănunte. Fundaşul Romei a recunoscut că titul a fost o farsă însă Dunga n-a gustat gluma şi l-a exclus defintiv din lot" 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite