Un fotbalist de la Beşiktaş a fost împuşcat în Turcia

Un fotbalist de la Beşiktaş a fost împuşcat în Turcia

Gökhan Töre, fotbalist legitimat la Beşiktaş Istanbul FOTO sentezhaber.com

Un jucător legitimat la Beşiktaş Istanbul, Gökhan Töre, a fost protagonistul unui episod nefericit, fiind împuşcat în umăr, la primele ore ale zilei de luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut într-un club de noapte, unde Gökhan Töre şi câţiva coechipieri de-ai săi petreceau după ultimul meci al echipei, cu Fenerbahçe (1-1), potrivit Goal. Presa turcă scrie că fotbalistul lui Beşiktaş a fost victima întâmplătoare a unui conflict care a degenerat. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, iar oficialii formaţiei la care activează au declarat că este în afara oricărui pericol:

„Jucătorul nostru a fost rănit la umăr de un bărbat care se certa cu prietena lui, într-un club de noapte. Glonţul l-a accidentat pe Gökhan Töre şi i-a rănit pe alţi cinci oameni. Fotbalistul nostru nu are nicio legătură cu atacatorul. Urmează să fie operat la umăr şi sperăm ca săptămâna viitoare să fie din nou la antrenamente“.Ştiri pe aceeaşi temă:

Un portar din Africa a murit după ce a fost călcat pe cap de un adversar

Un fost jucător de la Steaua a murit într-un accident de maşină

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: