Un fost jucător rapidist îl "urechează" pe Copos: "Aţi reuşit să ne faceţi nefericiţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din Spania, fostul rapidist Cristian Săpunaru, jucătorul lui Real Zaragoza, îi transmite lui George Copos "Sărbători fericite" în stilul său.

Decizia lui George Copos de a cere insolvenţa clubului Rapid i-a iritat pe mulţi. Inclusiv pe Cristian Săpunaru, fotbalist pe care George Copos a încasat şase milioane de euro în momentul transferului la Porto. Săpunaru a scris pe contul său de facebook:

“Alături de Rapid
Ieri, 3 decembrie 2012, la TMB a fost înregistrată acţiunea de intrare in faliment a clubului Rapid Bucureşti!

Multumim, draga Domnule Copos, pentru "bucuria" care ne-aţi produs-o tuturor rapidiştilor în prag de sărbători, pentru toate acele zile petrecute alături de clubul nostru, acum, date uitării!

Mulţumim, draga Domnule Copos, pentru uciderea FARMECULUI VIEŢII!

Multumim, dragă Domnule Copos, pentru că aţi reuşit cu această decizie să faceţi mulţi oameni şi mai nefericiţi, mai ales acum, când ţara noastră trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Pentru unii, Rapidul era trecerea de la tristeţe şi necazuri la entuziasm şi speranţă,  dar acestea se pare ca vor dispărea odată cu RAPIDUL NOSTRU!

Draga Domnule Copos, vă doresc de Sfintele Sărbători tot binele din lume, dar atunci când puneţi capul pe pernă să vă gândiţi la acei oameni care acum plâng pentru RAPID!

Alături de RAPID pentru totdeauna!”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite