Un fost dinamovist cu trecut de alcoolist semnează cu Steaua: Tamaş, înlocuitorul lui Szukala. Impresarul confirmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 31 de ani, stoperul care a fost un jucător-simbol pentru formaţia din „Ştefan cel Mare“ va ajunge la marea rivală din Ghencea.

Steaua s-a înţeles cu Al-Ittihad (Arabia Saudită) pentru transferurile lui Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala, încă din această iarnă. Cu aceste mutări finalizate, bucureştenii au început căutările pentru înlocuirea celor doi jucători. 

Dacă Teixeira (Petrolul) ar putea fi achiziţionat pentru a evolua ca play-maker, după despărţirea de Sânmărtean, în schimb, soluţia pentru întărirea apărării a şi fost deja găsită. Potrivit gsp.ro, Steaua va finaliza, în următoarele ore, legitimarea lui Gabi Tamaş.

Informaţia a fost confirmată de agentul Anamaria Prodan. „Da, suntem în discuţii. Sunt alături de Florin Manea (n.r. – alt agent FIFA) la Londra şi vorbim. E dorinţa noastră să-l ducem pe Tamaş la Steaua, la fel şi a lui Gabi. N-are de ce să pice transferul. Jucătorii profesionişti joacă acolo unde sunt bani şi se face performanţă. Haideţi, lăsaţi-mă, că vreau să semnăm actele“, a afirmat Prodan la Digi Sport.

N-a mai jucat din septembrie

Iminenta sosire a lui Tamaş la Steaua surprinde, având în vedere că stoperul de 31 de ani a jucat în trei rânduri (2002-2003, 2004-2005 şi 2008-2009) la Dinamo şi e un simbol al „câinilor“. Mai mult, el s-a accidentat grav în septembrie 2014, atunci când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în partida din liga a doua engleză, Watford – Bournemouth. După acest episod, românul a fost pus pe liber de Watford.

„E una dintre cele mai grave accidentari din fotbal, ligamentele încrucişate şi menisc. Dar Gabi e optimist, vrea să revină în 4-5 luni. Cu o tehnologie avansată şi cu cei mai buni doctori... revine în câteva luni“, a fost declaraţia impresarului Florin Manea, imediat după accidentarea lui Tamaş.

La CFR n-a rezistat nici măcar o săptămână

Un fundaş de calitate, Tamaş a avut mult de suferit din cauza escapadelor sale bahice. Cea mai gravă a fost atunci când, convocat la echipa naţională, s-a îmbătat cu o seară înainte de reunirea lotului, apoi a spart uşa unui bloc şi a dormit pe preşul din faţa apartamentului unui locatar!

După acest episod, Tamaş a ajuns la CFR Cluj, însă n-a rezistat decât câteva zile acolo, întrucât a fost surprins în barurile din oraş. În ultimii ani, fundaşul a evoluat în liga secundă din Anglia, mai întâi, la Doncaster, iar apoi la Watford.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite