Un accident cumplit: De ce s-a prăbuşit elicopterul în care se afla Kobe Bryant şi cine a murit alături de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kobe Bryant a jucat 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, echipă de unde s-a retras în 2016
Kobe Bryant a jucat 20 de ani pentru Los Angeles Lakers, echipă de unde s-a retras în 2016

CNN a oferit, în această dimineaţă, ultimele detalii despre o tragedie colosală care a şocat întreaga planetă şi în urma căreia nouă persoane şi-au pierdut vieţile.

Kobe Bryant (41 de ani) e în centrul atenţiei, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, cu puţin înainte de ora 10, în apropiere de Los Angeles.

Fostul baschetbalist n-a fost singura victimă a accidentului. Alături de el a murit şi fiica sa Gianna (13 ani), o promiţătoare jucătoare de baschet. Deşi, iniţial, s-a spus că cinci oameni s-au aflat în aparatorul de zbor, ulterior, s-a aflat că elicopterul a avut opt pasageri, plus pilotul cu care a decolat de pe Aeroportul „John Wayne“, în Santa Ana.

Pe lângă Bryant şi fiica sa, printre victime sunt şi antrenorul de baseball al echipei Orange Coast College (OCC), John Altobelli. Acesta s-a urcat în elicopter împreună cu soţia sa Keri şi cu fiica lor Alyssa. Alyssa şi Gianna erau colege în echipa de baschet şi toţi cei aflaţi în elicopter ar fi trebuit să ajungă la un meci. De asemenea, în tragicul accident a murit şi Christina Mauser, o antrenoare de baschet la o şcoală privată din Corona del Mara, în California.

Potrivit surselor care au discutat cu CNN, cel mai probabil, accidentul a fost provocat de lipsa de vizibilitate cauzată de ceaţă. Din acest motiv, elicopterele poliţiei din Los Angeles nici n-au decolat, duminică dimineaţă. 

De acum, cea mai mare provocare e recuperarea cadavrelor, deoarece locul în care a căzut elicopterul e inaccesibil. Autorităţile estimează că acest proces poate dura inclusiv două zile.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite