Umilinţă pentru Simona Halep! A fost învinsă la scor de maidan de Laura Siegemund, locul 71 WTA. Ce se va întâmpla mai departe cu românca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea Simona Halep a fost învinsă, joi, de germana Laura Siegemund, locul 71 WTA, venită din calificări, cu 1-6, 2-6, în turul al doilea al turneului Premier de la Stuttgart.

Halep a acuzat probleme la glezna stângă, sâmbătă, în meciul cu Andrea Petkovic din Fed Cup. Joi, Halep a cerut asistenţă medicală la scorul de 0-2 în setul secund. De data aceasta, ea a părut că are dureri în zona coastelor.

În aceste condiţi, sportiva din Constanţa a fost surclasată de Siegemund, o jucătoare care acum, la 28 de ani, trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Fără mobilitate, fără precizie, Halep nu a reuşit mai nimic în faţa unei adversare care a fost agresivă de la prima minge şi care s-a impus într-o oră şi 10 minute.

La ediţia trecută, Halep a atins faza semifinalelor la Porsche Tennis Grand Prix. Astfel, înfrângerea suferită cu Siegemund înseamnă pentru Simona Halep pierderea locul 6 WTA. Ea se află acum pe locul 7, fiind întrecută de Petra Kvitova. Până la finalul turneului german, şi Roberta Vinci o poate depăşi, ceea cea ar însemna că în ierarhia de luni, jucătoarea română va fi pe locul 8, după ce a început anul pe locul 2 mondial, a relatat news.ro. 

Următorul turneu la care va participa Halep este cel Mandatory de la Madrid, programat între 30 aprilie şi 7 mai. Joi, toate cele patru românce care au jucat la Stuttgart (Simona Halep şi Monica Niculescu) şi la Istanbul (Andreea Mitu şi Sorana Cîrstea) au fost învinse.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite