Ultimul fotbalist care l-a văzut pe Tito Vilanova în viaţă a primit un mesaj tulburător: "Eşti un norocos, tinere!"

Ultimul fotbalist care l-a văzut pe Tito Vilanova în viaţă a primit un mesaj tulburător:

Tito Vilanova

Tito Vilanova s-a stins din viaţă la numai 45 de ani, după o cruntă luptă cu o boală incurabilă, pe care n-a putut să o învingă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul antrenor al Barcelonei, care a luat titlul cu echipa catalană sezonul trecut, şi-a petrecut ultimul an mai mult prin spitale sperând să poate trece peste această cumplită încercare. N-a reuşit, iar moartea sa a îndurerat toată lumea fotbalului. Ultimul fotbalist care l-a văzut în viaţă este Pol Calvet, de la Barcelona B, care s-a intersectat cu el pe holul spitalului unde Tito era internat. 

N-a avut tăria de a vorbi cu el, dar a discutat cu soţia acestuia, Montse, care i-a spus: "Tinere, eşti un norocos! Viaţa ne pune de multe ori la încercare!" Calvet n-a spus nimănui despre discuţia cu soţia lui Tito, dar după moartea acestuia a postat pe facebook mesajul: "E o zi foarte tristă, regret moartea unui luptător, a unei persoane care a dat totul pentru a trăi. Ai făcut tot ce puteai face şi mult mai mult de atît. Gravitatea bolii te-a măcinat, te-a slăbit, dar ai rezistat atîta timp. Ai făcut parte din cea mai bună echipă din istorie, dar meciul ăsta pe care îl jucai acum era diferit. Coincidenţele vieţii sau nu, ne-am întîlnit sâmbăta trecută. Am încercat să-ţi transmit toată puterea mea din camera care era alături de a ta din spitalul Quiron. Cuvintele soţiei tale, Montse, m-au făcut să văd viaţa altfel... S-a preocupat de felul în care îmi voi aminti de Tito. Pot doar să-ţi spun: «Îmi voi aminti forţa şi energia cu care a înfruntat răul ăsta numit cancer» Multă putere lui Montse, fiului său, Adria, şi fiicei sale, Carlota. Lumea e azi mai săracă". 

Citeşte povestea lui Tito Vilanova, omul care i-a provocat prima înfrângere lui Jose Mourinho 

Scrisoarea de adio a lui Tito Vilanova, antrenorul răpus de cancer la numai 45 de ani

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: