Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, la adresa lui Halep. Ce a sugerat „Tribunul” despre numărul 2 WTA chiar în ziua morţii sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fondatorul PRM, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

După ce a sugerat, în urmă cu câteva luni, că relaţia dintre Ion Ţiriac şi Simona Halep n-ar fi tocmai una profesională, Vadim a recidivat chiar în ziua morţii sale. 

„Am auzit că bătrînul curvar Ion Ţiriac a pus ochii şi pe Simona Halep, ba chiar trăieşte cu ea. E posibilă o asemenea porcărie? Din partea Măcelarului de la Balc ne aşteptăm la orice. Fata a fost prietenă cu un aromân de-al ei, băiatul lui Teo Sponte, dar s-au despărţit recent. Satyrul matusalemic cu mustaţă flocăită ar trebui castrat chimic, dacă nu chiar fizic”, a scris „Tribunul” în numărul din „Tricolorul” care a apărut pe piaţă chiar în dimineaţa zilei de 14 septembrie. 

FOTO Simona Halep şi Ion Ţiriac, jucând tenis împreună. 

image

Citeşte şi: 

Gigi Becali a intrat din nou în gura contestatarului său favorit: „Pune, mă, echipa în bidoane şi vinde-o la preţ de telemea, dacă numai asta ai în creier”

Vadim s-a dezlănţuit. Ce a scris „Tribunul“ despre „Căcărează“ Gigi Becali şi „handicapatul“ Costel Gâlcă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite