Uhrin jr., aproape de o revenire la Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dusan Uhrin Jr. s-a simţit foarte bine la Poli
Dusan Uhrin Jr. s-a simţit foarte bine la Poli

Dusan Uhrin jr., fostul antrenor al timișorenilor în prima parte a sezonului 2007-2008, ar putea reveni la conducerea echipei, potrivit finanțatorului Marian Iancu.

"O să-l contactez pe Uhrin. Nu ne-am despărţin duşmani, contrar a ceea ce s-a spus", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Mai mult, Dusan Uhrin jr. a confirmat pentru gsp.ro că a fost contactat de managerul general al celor de la Poli, Daniel Stanciu. "Am discutat cu Daniel Stanciu, dar aştept un telefon de la Marian Iancu. Aşa mi se pare normal pentru că dumnealui este patronul echipei. I-am spus şi lui Daniel că mi-aş dori să lucrez din nou la Timişoara", a declarat tehncianul ceh pentru gsp.ro.

Uhrin jr. a mai antrenat Poli Timișoara în sezonul 2007-2008, fiind demis la jumătatea sezonului de către Marian Iancu în ciuda faptului că a calificat echipa în Cupa UEFA pentru prima oară din 1992 și se afla pe locul trei în campionat chiar dacă Poli era penalizată la acea vreme de UEFA cu șase puncte.

Cehul a plecat apoi la CFR, în 2009-2010 a revenit la Mlada Boleslav, pe care o părăsise pentru poli, iar în prima parte a acestui sezon a antrenat pe AEL Limassol, în Cipru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite