UEFA umileşte brigada românească de la Paris: Decizie luată după scandalul cu Colţescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Colţescu ar fi cerut eliminarea secundului de la Istanbul BB, după jignirile aduse de acesta, la adresa brigăzii din România
Sebastian Colţescu ar fi cerut eliminarea secundului de la Istanbul BB, după jignirile aduse de acesta, la adresa brigăzii din România

Forul european a arătat deja că e solidar cu formaţia turcă, Istanbul Başakşehir, considerând că ea a fost victima rasismului.

Apar noi detalii despre scandalul de pe „Parc des Princes“ care a dus la abandonarea meciului PSG - Istanbul Başakşehir. UEFA a anunţat deja că meciul se va relua, diseară, de la ora 19.55, din minutul 14, adică din momentul în care a fost întrerupt.

A fost delegată, în regim de urgenţă, o brigadă din Olanda, cu Danny Makkelie la centru. 

Chiar dacă „Fanatik“ a scris, astăzi, că scandalul de marţi seară ar fi fost declanşat după ce Pierre Webo, antrenor secund la Istanbul Başakşehir, i-ar fi făcut „gypsy“ (n.r. - ţigani) pe români, UEFA pare dezinteresat de acest aspect! Numai aşa se poate explica decizia anulării cartonaşului roşu pe care Webo l-a primit de la centralul Haţegan, în minutul 14! Pentru că asta s-a decis, astăzi, cu câteva ore înainte de reluarea meciului! 

Drept urmare, camerunezul Webo va lua loc pe banca formaţiei turce, nefiind suspendat!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite