UEFA a tăiat în carne vie: Suspendări drastice după Rangers - Slavia Praga VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa a revenit pe bancă Ondrej Kolar, după accidentarea groaznică suferită în meciul Rangers - Slavia Praga
Aşa a revenit pe bancă Ondrej Kolar, după accidentarea groaznică suferită în meciul Rangers - Slavia Praga

Partida retur din optimile Ligii Europa, disputată la data de 18 martie şi încheiată cu victoria cehilor, scor 2-0, a fost marcată de două incidente deosebit de grave.

În primul rând, în minutul 60, atacantul jamaican al lui Rangers, Kemar Roofe (28 de ani), a avut o intrare „criminală“ la portarul advers, Ondrej Kolar (26 de ani), şi, pur şi simplu, l-a desfigurat pe acesta.

Accidentarea suferită de Kolar - a şi părăsit terenul imediat, fiind schimbat cu portarul de rezervă! - a fost atât de gravă, încât acesta va fi nevoit să joace cu o cască de protecţie pentru restul carierei.

UEFA tocmai a anunţat că, în urma acestui incident, Roofe a fost suspendat patru etape. Jamaicanul a văzut „roşu“, în timpul meciului din cauza faultului comis, la doar cinci minute după intrarea sa pe teren.

VEZI INTRAREA CRIMINALĂ A LUI ROOFE

Celălalt incident analizat de UEFA s-a lăsat cu pedepse şi mai grele! Concret, Ondrej Kudela (34 de ani), fundaşul Slaviei, a fost suspendat zece meciuri, după ce a fost găsit vinovat pentru comportament rasist la adresa adversarului său de la Rangers, Glen Kamara. La rândul său, Kamara a fost suspendat trei meciuri pentru că l-a lovit pe Kudela, după meci, în tunelul care ducea spre vestiare!

Slavia Praga s-a calificat în sferturile Ligii Europa, după 1-1 (acasă) şi 2-0 (deplasare) cu Rangers.

În turul sferturilor, Slavia Praga a „smuls“ un egal, în deplasare, cu Arsenal, scor 1-1. Returul e programat pentru joi, de la ora 22.00, la Praga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite