UEFA va tăia în carne vie după ce Şovre i-a cerut autograful lui Haaland: Detalii în presa britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sovre

Asistentul de 48 de ani, prezent la meciul Manchester City - Dortmund (2-1) din turul sferturilor Ligii Campionilor, a fost filmat, luând autograful atacantului norvegian, la finalul partidei, în tunelul care ducea spre vestiare.

Suspendări peste suspendări, în acest sezon, pentru arbitrii români din Liga Campionilor! 

După scandalul cu Sebastian Colţescu, oprit de la delegări internaţionale de UEFA - oricum nu mai putea să oficieze afară, fiind scos de pe lista FIFA din cauza vârstei - şi trimis la un program educaţional, acum asistentul Octavian Şovre a intrat şi el, din nou, în vizorul forului european.

Concret, tuşierul din Oradea riscă o suspendare, după cum a scris Şovre s-a grăbit să ia autograful atacantului norvegian, în scop umanitar, cele două cartonaşe, cu semnătura lui Haaland, urmând să ajungă în posesia unui centru de autism şi scoase la licitaţie pentru strângere de fonduri.

Rămâne de văzut dacă acest amănunt îl va scăpa pe Şovre de suspendare. Deocamdată, cei de la „The Times“ susţin contrariul, explicând că UEFA vrea să facă un exemplu din cazul Şovre pentru ca, pe viitor, arbitrii să nu le mai ceară jucătorilor autografe sau tricouri, drept amintire. 

Iar Şovre are şi o problemă suplimentară! El a mai fost anchetat, în acest sezon, de UEFA, după meciul PSG - Istanbul Başakşehir, tot în Liga Campionilor. Atunci, tuşierul de 48 de ani a scăpat doar cu un avertisment pentru că, la fel ca şi Sebastian Colţescu, a folosit apelativul „ăla negru“ pentru a-l identifica pe secundul formaţiei turce, camerunezul Pierre Webo. La fel ca şi Colţescu, Şovre a fost obligat de UEFA „să participe la un program educaţional cât mai curând posibil, dar înainte de 30 iunie 2021, în condiţiile stabilite de comisia de arbitri a UEFA“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite