UEFA a sancţionat Steaua! Pedeapsa se aplică la meciul de miercuri cu FK Aktobe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii Stelei de la Peluza Sud
Suporterii Stelei de la Peluza Sud

Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat clubul Steaua cu închiderea a şapte sectoare la cele două peluze al Arenei Naţionale, la partida cu FK Aktobe, după comportamentul fanilor în meciul cu Stromsgodset, contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Potrivit unor surse din cadrul grupării steliste, sectoarele care vor fi închise sunt 102, 103 şi 104, la Peluza a II-a, şi 121, 122, 123 şi 124 la Peluza I. Toate cele şapte sectoare se află la inelul 1 al Arenei Naţionale.

Suporterii Stelei care şi-au cumpărat bilete în aceste sectoare le vor putea schimba, începând de marţi, la casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertain.

Comisia de Disciplină UEFA a sancţionat clubul Steaua, după ce fanii campioanei României au scandat după marcarea celui de-al doilea gol: "am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani..." După meciul cu Stromsgodset, Steaua a întâlnit pe FC Rapid, în prima etapă a Ligii I.

Partida Steaua - FK Aktobe (scor 2-2 în tur) se va disputa, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, şi va fi transmisă pe PRO TV.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite