Ucis într-o dispută în trafic. Un fotbalist a fost împuşcat mortal, la opt ani distanţă după ce scăpase ca prin urechile acului

Ucis într-o dispută în trafic. Un fotbalist a fost împuşcat mortal, la opt ani distanţă după ce scăpase ca prin urechile acului

Fotbalistul a încasat în plin glonţul

În 2007 a fost rănit prin împuşcare de cei care încercau să-i fure maşina. În 2015, acelaşi fotbalist a fost ucis, din păcate, după ce a încasat un glonţ în urma unei dispute în trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre Pablo Villatoro, fundaşul guatemalez în vârstă de 33 de ani al echipei Mixco, care evoluează în eşalonul secund al ţării. 

Incidentul s-a produs în n oraşul Chiquimula. Conform presei, jucătorul a fost împuşcat miercuri noapte. Poliţia nu a oferit detalii cu privire la incident. 

În 2007, Vilatoro, care juca atunci la echipa Municipal, a fost rănit tot prin împuşcare, de indivizi certaţi cu legea care încercau să îi fure maşina. 

Guatemala este una dintre cele mai violente ţări din America Latină. Conform unor studii internaţionale, aici se produc anual 40 de omoruri la fiecare 100.000 de locuitori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările