Turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, distins în cadrul ATP Aces for Charity

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi s-a numărat printre vedetele care au jucat un meci demonstrativ cu scopuri caritabile în cadrul BRD Năstase Ţiriac Trophy, ediţia 2012 FOTO Cosmin Iftode
Hagi s-a numărat printre vedetele care au jucat un meci demonstrativ cu scopuri caritabile în cadrul BRD Năstase Ţiriac Trophy, ediţia 2012 FOTO Cosmin Iftode

Turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy a fost distins pentru a doua oară, cu o donaţie în valoare de 10.000 de euro, în cadrul iniţiativei globale ATP Aces for Charity care susţine eforturile caritabile întreprinse de jucătorii de tenis şi de turneele ATP World Tour.

Potrivit unui comunicat, BRD Năstase Ţiriac Trophy a susţinut proiectul “Să trăim cu demnitate, bătrâneţea nu este o povară”, lansat de “Fundaţia Dumbrava Minunată”.

Proiectul este destinat, potrivit aceleiaşi surse, persoanelor vârstnice cu înalt risc de marginalizare socială din municipiul Braşov şi cuprinde activităţi de asistenţă socială, medicală şi psihologică.

“În numele beneficiarilor Fundaţiei Dumbrava Minunată, dorim să mulţumim reprezentanţilor ATP şi  BRD Năstase Ţiriac Trophy pentru sprijinul acordat şi pentru că ne sunt alături de 12 ani, perioadă în care am avut oportunitatea de a prezenta iubitorilor tenisului iniţiativele organizaţiei noastre”, a declarat Eugenia Carmen Stanciu, preşedintele Fundaţiei Dumbrava Minunată.

Printre câştigătorii unui grant ATP Aces for Charity se numără şi Novak Djokovic, Janko Tipsarevic şi turneele din Estoril, Kuala Lumpur şi Washington.

Din cele 14 burse ATP Aces For Charity în valoare de 10.000 de euro, opt au fost acordate obiectivelor caritabile susţinute de jucători precum Novak Djokovic, Janko Tipsarevic şi Tommy Robredo, iar şase au fost distribuite cauzelor caritabile propuse de turneele din circuitul ATP World Tour.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite