Turcii, loviţi de „blestemul“ Colţescu: Ce se întâmplă cu Istanbul BB după scandalul de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Colţescu, arbitrul care s-a aflat în centrul atenţiei după incidentul de la Paris
Sebastian Colţescu, arbitrul care s-a aflat în centrul atenţiei după incidentul de la Paris

Campioana Turciei a făcut mult zgomot după partida cu PSG de pe „Parc des Princes“, iar acel meci a marcat începutul unei perioade dezastruoase pentru trupa pregătită de Okan Buruk.

Istanbul Başakşehir a devenit o grupare foarte mediatizată în presa internaţională, după scandalul în care secundul lor, Pierre Webo, s-a plâns că a fost victima rasismului din cauza lui Sebastian Colţescu.

Camrezunezul a acordat, inclusiv în această săptămână, un interviu exploziv, în care, din nou, s-a arătat revoltat de ce i s-a întâmplat la Paris. Şi a trecut la acuze şi la adresa celor de la UEFA! 

Problema e că cei de la Istanbul Başakşehir pare că sunt atât de absorbiţi de acest scandal amplificat de ei, încât au uitat să mai joace şi fotbal. Fiindcă, începând cu acel meci cu PSG, echipa a devenit ciuca bătăilor! Mai întâi, a fost chiar partida de pe „Parc de Princes“, întreruptă în minutul 14, la scorul de 0-0, cu brigada din România pe teren. Când s-a reluat a doua zi, cu o brigadă din Olanda, meciul s-a încheiat cu un rezultat catastrofal pentru campioana Turciei: PSG - Istanbul BB 5-1!

De arunci, gruparea turcă a mai disputat trei partide, cu următoarele rezultate:

*Istanbul BB - Gaziantep 1-2 (Superliga turcă)

*Istanbul BB - Turgutluspor 7-0 (Cupa Turciei)

*Fenerbahce - Istanbul BB 4-1 (Superliga turcă)

După cum se vede, singura victorie a echipei antrenate de Okan Buruk a venit în cupă, în faţa unui adversar din liga a treia! Excluzând acest meci, ultima victorie a celor de la Istanbul BB datează din 8 noiembrie! De atunci, turcii au înregistrat şase înfrângeri, două remize şi o singură victorie, cea din cupă.

În campionatul Turciei, Istanbul BB, deţinătoarea titlului, traversează un sezon de coşmar, fiind pe locul 16 din 21, la trei puncte locul 18, primul care duce în liga secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite