Turcii exultă: Ce au spus despre Moruţan şi Cicâldău, pe care au plătit peste 11 milioane de euro VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fatih Terim (stânga), mulţumit de Olimpiu Moruţan
Fatih Terim (stânga), mulţumit de Olimpiu Moruţan

Pentru prima dată după ce numărul românilor din lotul lui Galatasaray a ajuns la doi, antrenorul Fatih Terim a luat decizia de a miza pe ei, din primul minut, într-o partidă de campionat.

Primul meci pentru Galatasaray, cu Moruţan şi Cicâldău titularizaţi, a coincis şi cu primele puncte irosite în campionat, în această stagiune, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Acest amănunt nu s-a reflectat însă, în mod negativ, asupra celor doi jucători pentru care formaţia din Istanbul a plătit sume importante: 6,5 milioane de euro pentru Cicâldău, 5,7 milioane de euro pentru Moruţan. 

De fapt, atât antrenorul Fatih Terim, cât şi specialiştii din fotbalul turc s-au arătat foarte mulţumiţi de prestaţiile românilor, în Kasimpaşa - Galatasaray, scor 2-2.

Ce s-a spus despre românii de la Galatasaray?

*Fatih Terim (antrenor Galatasaray): Cicâldău e cel mai important jucător din ofensivă. L-am schimbat la pauză, deoarece a acuzat probleme cu stomacul.

*Erman Toroglu (analist turc): Moruţan face deja treabă bună în Turcia şi, cu siguranţă, se va descurca şi mai bine, când va fi pregătit din punct de vedere fizic.

*Ridvan Dilmen (analist turc): Galatasaray a cumpărat doi jucători grozavi! Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău sunt actori talentaţi.

*Fotomac (ziar din Turcia): Noile transferuri au lăsat o impresie puternică. Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău şi-au lăsat amprenta asupra meciului.

VEZI REZUMATUL MECIULUI KASIMPAŞA - GALATASARAY

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite