Tudorel Stoica: "Mi-e teamă pentru Lăcătuş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare fotbalsit al echipei Steaua, Tudorel Stoica, a declarat că se teme pentru fostul său coleg Marisu Lăcătuş, care ar putea avea un tratament dur din cauza fanilor care îl contestă vehement pe patronul Becali.

Stoica este de părere că ura fanilor pentru finanţator se poate răsfrânge şi asupra antrenorului, deşi acesta este un simbol al clubului.

"Ilie Dumitrescu a făcut o greşeală când a acceptat să vină la Steaua fără niciun ban, a fost considerat un om de-al lui Gigi. În furia lor contra lui Gigi, suporterii calcă în picioare. Mi-e frică să nu se răsfrângă şi asupra lui Lăcă această furie. Becali a început un lucru şi nu l-a terminat. Becali trebuia să se ţină de cuvânt faţă de promisiunile pe care le-a făcut lui Piţi, dar care nu au fost decât pe hârtie. Sper ca Lăcă să fi pus pe hârtie toate condiţiile, ca să fie linişte", a spus Tudorel Stoica.

Fostul căpitan al echipei din Ghencea şi-a exprimat în mai multe rânduri dezacordul faţă de felul cum Becali conduce clubul şi a refuzat toate ofertele pe care le-a avut de a colabora la Steaua cu finanţatorul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite