Tsitsipas şi Kyrgios, amendaţi după meciul încins din turul trei de la Wimbledon. Suma este mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Stefanos Tsitsipas şi Nick Kyrgios au fost amendaţi de All England Tennis and Croquet Club, ca urmare a comportamentului lor la meciul din turul trei al turneului de la Wimbledon

Grecul va trebui să achite 10.000 de dolari pentru că a trimis o minge în tribună, iar australianul a fost amendat cu 4.000 de dolari pentru că a spus o obscenitate.

Duelul dintre grecul Stefanos Tsitsipas (locul 5 ATP) şi Nick Kyrgios (locul 40), din runda a 3-a de la Wimbledon, s-a terminat în favoarea jucătorului australian. Condus de un set, Kyrgios a câştigat cu 6-7 (7/2), 6-4, 6-3, 7-6 (9/7), după 3 ore şi 16 minute de joc sâmbătă, se arată pe news.ro.

Meciul va fi fost de o intensitate rară în schimburi, fie ele de mingi, fie de cuvinte. Kyrgios, al cărui tată este grec, a cerut în special ca adversarul său să fie descalificat pentru că a aruncat o minge în public după pierderea setului 2.

Australianul a cerut intervenţia supervizerului, dar cererea acestuia nu a fost ascultată. În consecinţă, Tsitsipas în special a trimis un serviciu de retur de la Kyrgios în tribune şi a primit un punct de penalizare, apoi l-a vizat pe australian la un smash şi la şi un forehand,în fluierăturile spectatorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite