Trump, „pălmuit“ de baschetbaliştii de la NBA: campioana Golden State Warrios refuză vizita la Casa Albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stephen Curry şi colegii săi au câştigat, recent, finala cu Cleveland Cavaliers, însă nu vor ca succesul lor să fie „pătat“ de un om cu grave probleme morale şi comportamentale.

Donald Trump a fost ales de poporul american, însă foarte mulţi cetăţeni ai ţării se feresc de preşedintele lor, în semn de protest vizavi de comportamentul şi discursul acestuia.

După ce componenţii echipei de fotbal american, New England Patriots, învingătoare în Super Bowl, au refuzat să meargă la Casa Albă pentru a fi primiţi de preşedintele Donald Trump, acum baschetbaliştii de la Golden State Warriors au luat o decizie identică.

Astfel, ei condamnă declaraţiile rasiste pe care le-a făcut Trump în timpul campaniei electorale.

Stephen Curry a confirmat, potrivit Digi Sport, decizia clubului său: „Întrebarea mi-a fost pusă în urmă cu câteva luni şi, chiar dacă era ipotetică, am răspuns că nu voi merge dacă ar fi să câştigăm titlul, iar acum simt acelaşi lucru. Eu sunt sigur că e o discuţie pe care o vom avea între noi. Nu vom umbri ce am realizat în acest sezon. Ne vom comporta de o manieră responsabilă şi vom face ce e de făcut, individual sau în grup“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite