Tricolorii au plecat in Portugalia

Dupa ce s-au reunit sambata seara la Hotel Parc, jucatorii convocati de Anghel Iordanescu pentru turneul de pregatire din Portugalia au avut ieri o zi destul de plina. Programul tricolorilor a inceput

Dupa ce s-au reunit sambata seara la Hotel Parc, jucatorii convocati de Anghel Iordanescu pentru turneul de pregatire din Portugalia au avut ieri o zi destul de plina. Programul tricolorilor a inceput la ora 10.30, cand Generalul a condus primul antrenament de la preluarea nationalei. Sedinta de pregatire, care a durat mai bine de o ora si jumatate, s-a desfasurat la baza sportiva Pro Rapid, fostul antrenor al giulestenilor preferand acest loc datoria conditiilor foarte bune de pregatire si recuperare. Se pare ca, in viitor, Iordanescu ar intentiona sa mute cantonamentul echipei nationale la baza Pro Rapid, cea mai moderna baza de pregatire din tara, de care s-a aratat incantat si presedintele FRF Mircea Sandu, prezent la antrenamentul tricolorilor. Revenind la antrenament, trebuie sa spunem ca, desi a fost primul inaintea turneului din Portugalia, Generalul le-a pregatit tricolorilor un program destul de complex, care a cuprins, de la alergare si exercitii de mobilitate, la mult asteptatele miute. La acestea a luat parte si selectionerul care, la finalul sedintei de pregatire, s-a declarat destul de multumit de randamentul jucatorilor convocati. "Este normal ca nu toti jucatorii sa fie in forma maxima de la inceput, iar cei care au venit pentru prima oara la echipa nationala sa fie emotivi. Dar sunt jucatori receptivi si sunt sigur ca in viitor se vor acomoda si vor da un randament mai mare", a spus Iordanescu. Printre cei care i-au lasat Generalului o impresie buna s-a numarat atacantul dinamovist Adrian Mihalcea, care a avut un mic clenci cu selectionerul in timpul miutei la care au fost adversari, precum si varful rapidist Daniel Pancu, acesta fiind de multe ori laudat de fostul sau antrenor. Epuizati dupa sedinta de pregatire, tricolorii s-au declarat optimisti in ceea ce priveste turneul din Portugalia, cei mai noi la nationala sperand in primul rand sa confirme si sa il convinga pe General ca merita sa imbrace tricolul nationalei. "Mergem in Portugalia sa castigam turneul", a spus, la randul lui, Generalul, care a tinut sa sublinieze ca il intereseaza in primul rand probleme tehnico-tactice, fazele fixe si asezarea in teren a jucatorilor. Dupa antrenamentul de dimineata, tricolorii nu au mai avut timp decat de o scurta recuperare si de masa de pranz, plecarea spre Portugalia fiind programata pentru ora 16.10. In aceasta dimineata, tricolorii au in program o sedinta de pregatire, urmand ca primul meci din cadrul acestui turneu sa-l dispute marti, in compania Greciei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: