Tratament mizerabil din partea ungurilor faţă de fetele de la CSM. Ce s-a întâmplat înaintea meciului de la Budapesta

Tratament mizerabil din partea ungurilor faţă de fetele de la CSM. Ce s-a întâmplat înaintea meciului de la Budapesta

CSM Bucureşti, bucuria de final

CSM Bucureşti a avut parte de un tratament mizerabil la Budapesta, care a culminat cu scuiparea şi lovirea cu monezi a Paulei Ungureanu în timpul reprizei a doua.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a fost însă doar un episod dintr-un serial, care a început de când fetele au ajuns la Budapesta. Ele au fost nevoite să aştepte timp îndelungat în aeroport sosirea autocarului care le-a dus la hotel, fără a primi vreo explicaţie. 

 
Apoi, în noaptea premergătoare partidei, pe holurile hotelului s-a făcut o gălăgie greu de suportat, cu scopul de a nu el lăsa pe fete să se odihnească corespunzător.
 
Oficialii CSM ului au fost trataţi şi ei cu dispreţ, primind bilete undeva sus, cât mai departe de teren, pentru  a nu putea încuraja şi comunica cu echipa.
 
Şi nu în ultimul rând, în repriza secundă, când lucrurile evoluau clar în favoarea CSM-ului, fanii maghiari au scuipat-o pe Paula Ungureanu, au aruncat cu bere şi monezi în ea.
 
Cu toate acestea, fetele le-au dat o lecţie de handbal unguroaicelor şi le-au învins cu 27-26, după ce câştigaseră şi în tur cu 30-25.

În Final Four s-au mai calificat Gyor, Buducnost şi Vardar. Tragerea la sorţi este programată marţi. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: