Tratament mizerabil din partea ungurilor faţă de fetele de la CSM. Ce s-a întâmplat înaintea meciului de la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti a avut parte de un tratament mizerabil la Budapesta, care a culminat cu scuiparea şi lovirea cu monezi a Paulei Ungureanu în timpul reprizei a doua.

Acesta a fost însă doar un episod dintr-un serial, care a început de când fetele au ajuns la Budapesta. Ele au fost nevoite să aştepte timp îndelungat în aeroport sosirea autocarului care le-a dus la hotel, fără a primi vreo explicaţie. 

Apoi, în noaptea premergătoare partidei, pe holurile hotelului s-a făcut o gălăgie greu de suportat, cu scopul de a nu el lăsa pe fete să se odihnească corespunzător.

Oficialii CSM ului au fost trataţi şi ei cu dispreţ, primind bilete undeva sus, cât mai departe de teren, pentru  a nu putea încuraja şi comunica cu echipa.

Şi nu în ultimul rând, în repriza secundă, când lucrurile evoluau clar în favoarea CSM-ului, fanii maghiari au scuipat-o pe Paula Ungureanu, au aruncat cu bere şi monezi în ea.

Cu toate acestea, fetele le-au dat o lecţie de handbal unguroaicelor şi le-au învins cu 27-26, după ce câştigaseră şi în tur cu 30-25.

În Final Four s-au mai calificat Gyor, Buducnost şi Vardar. Tragerea la sorţi este programată marţi. 

DEZVĂLUIRE Oana Manea a povestit ce a schimbat Per Johansson la CSM Bucureşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite