Traore ar putea ajunge la Fulham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa britanică Fulham este foarte aproape de a câștiga cursa pentru achiziția atacantului Lacina Traore de la CFR Cluj. Londonezii sunt gata să plătească 3 milioane de lire sterline (aproximativ 4,2 milioane de euro) pentru ivorian.

Potrivit publicației engleze Daily Mirror, vârful clujenilor este așteptat săptămâna viitoare la Londra pentru a fi examinat medical, urmând ca în perioada de transferuri din iarnă să ia drumul echipei din capitala Londrei.

Managerul celor de la Fulham, Mark Hughes și-l dorește pe Traore iar faptul că CFR nu mai are șanse să ajungă în primăvara europeană le crește șansele londonezilor pentru achiziție. Traore a fost urmărit și de către cei de la Aston Villa la meciul cu Basel, iar de atacantul ivorian de 20 de ani mai sunt interesate Bayern, Juventus sau Galatasaray.

De asemenea, potrivit site-ului britanic  transfertavern.com, și Liverpool l-ar fi urmărit pe Traore, prin intermediul lui Kenny Dalglish, care a fost prezent la meciul clujenilor cu Bayern Munchen de pe Allianz Arena. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite