Transformare vizibilă: Cum s-a schimbat Radu Drăguşin, după trei ani la Juventus FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Drăguşin va juca pentru România U21 la Europeanul din luna martie
Radu Drăguşin va juca pentru România U21 la Europeanul din luna martie

Se vede, încă o dată, ce înseamnă pregătirea fizică făcută ca la carte, în Occident, şi cât de departe e fotbalul românesc de ce se face la nivel înalt, la acest capitol.

Performanţa lui Radu Drăguşin de a prinde echipa de start a lui Juventus, chiar şi într-o partidă în care antrenorul şi-a odihnit titluarii, e una remarcabilă. 

Asta deoarece vorbim despre o formaţie stelară, iar Drăguşin are doar 18 ani. El a ajuns să facă pasul spre prima echipă a torinezilor, după ce a fost achiziţionat, în vara anului 2018, în schimbul sumei de 250.000 de euro, de la Sport Regal Bucureşti.

Între timp, puştiul, care e deja internaţional U21 pentru România, a crescut enorm. Atât tactic, cât şi din punct de vedere fizic, unde transformarea sa e una vizibilă. 

Dragusin

Aşa arăta Radu Drăguşin în 2018, când a semnat cu Juventus 

Probabil, în următoarea perioadă, Drăguşin va semna un nou contract cu Juve, valabil pentru următorii cinci ani. E posibil ca el să fie împrumutat la o altă formaţie din Italia, unde să evolueze constant, în condiţiile în care la Juve e o concurenţă uriaşă pe posturi.

Aşa arată acum Drăguşin, care l-a convins pe Pirlo (stânga) că poate juca titular la Juventus

Dragusin
Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite