Transferul lui Adrian Mutu la Petrolul Ploieşti, pus la îndoială de Ajaccio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că în România Adrian Mutu era privit drept o mutare sigură de la Ajaccio la Petrolul Ploieşti, oficialii echipei din Corsica dezmint acest lucru.

În acest sens, Alain Orsoni, preşedintele lui Ajaccio, a declarat pentru stiridesport.ro: „Adrian Mutu e jucătorul nostru, mai are un an şi jumătate de contract cu noi. Cred că s-a grăbit când şi-a anunţat transferul la Petrolul Ploieşti. În acest moment nimic nu e realizat, nimic nu e cert. Mutu a venit la mine, mi-a zis că l-ar dori Petrolul, mi-am dat acordul de principiu ca el să fie împrumutat, am discutat, tot în principiu cu oficialii de acolo, dar asta nu înseamnă nimic. 

Dacă transferul se va face, asta va fi în ianuarie. Dar atunci, în perioada de transferuri, cei de la Petrolul trebuie să facă o ofertă concretă de împrumut, iar noi să-i dăm curs. Sută la sută, în acest moment Mutu e jucătorul lui Ajaccio, chiar am fost surprins că în presa din România se vorbeşte de el ca de un fotbalist al Petrolului“.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Primăriile aruncă banii pe lovituri de imagine. Culisele venirii lui Mutu la Petrolul şi a lui Chivu la CS Universitatea

Adrian Mutu l-a criticat vehement pe Victor Piţurcă: „Are metode din anii '50-'60 şi un stil dictatorial“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite