Transfer record pentru campionatul englez: Angel Di Maria merge la Manchester United, echipă care a dat 75 de milioane de euro pentru argentinian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul argentinian al formaţiei Real Madrid, Angel Di Maria, a semnat un contract cu Manchester United pentru cinci sezoane, în urma unui transfer de 75 de milioane de euro, record pentru campionatul Angliei, potrivit „Daily Mail”.

„Manchester United anunţă cu bucurie că Angel Di Maria a fost transferat pentru o sumă record de 59,7 milioane de lire sterline. Angel ni se alătură pentru cinci ani”, a anunţat departamentul de presă al echipei engleze.

Jucătorul argentinian ar trebui să formeze un trident ofensiv alături de Robin van Persie şi Wayne Rooney, rolul său fiind mai ales acela de jucător care să ajute la creaţie şi să furnizeze cât mai multe baloane care să fie fructificate de atacanţii echipei engleze. În sezonul trecut din La Liga, Di Maria a avut 17 asisturi, cu patru mai multe decât următorul jucător în acest top.  

Fostul jucător al lui Real Madrid, şi-a început cariera la Rosario de unde a fost transferat  în 2007 de portughezii de la Benfica Lisabona, în 2007. În 2010,  echipa de pe Santiago bernabeu l-a luat după ce a oferit 33 de milioane de euro Benficăi pentru jucătorul Argentinian.

Louis van Gaal vrea încă trei jucători

Antrenorul echipei engleze, Louis van Gaal, vrea încă trei jucători până la 1 septembrie: Arturo Vidal de la Juventus, Nigel de Jong de la Ac Milan şi jucătorul lui Ajax, Daley Blind. Tehnicianul lui Manchester United şi-a motivat planul de tranferuri prin nevoia de jucători pe care să se poată baza în procesul de reconstrucţie a echipei de Old Tradford.

Dintre cei trei menţionaţi, Vidal este considerat prioritatea sa şi încearcă să-l transfere la un preţ „acceptabil” de la formaţia torineză care nu ar vrea să renunţe la chilian.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite