Tragedie în lumea presei din România: Jurnalista Mădălina Moraru s-a stins la 29 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Moraru. FOTO: Fanatik.ro
Mădălina Moraru. FOTO: Fanatik.ro

Director general la „Fanatik“, Vlad Roşca, a anunţat tragica veste a trecerii în nefiinţă a ziaristei care, în ultimul an, a făcut parte din redacţia site-ului.

Potrivit sursei citate, Mădălina Moraru, care ar fi împlinit 30 de ani în luna august, a murit în dimineaţa zilei de 17 aprilie, internată fiind, în ultima sa săptămână de viaţă, la secţia ATI a Spitalului din Botoşani.

Vlad Roşca a notat: „Acelaşi destin tragic ce a făcut ca ultimul său material scris la FANATIK să fie despre bogăţia pe care ne-a lăsat-o în urmă Gabi Luncă, după trecerea artistei în nefiinţă. La două săptămâni distanţă, Mădălina avea să o urmeze pe îndrăgita cântăreaţă în lumea celor drepţi. Şi să ne lase în urmă, la rândul ei, amintiri, prezenţa sa zâmbitoare şi spiritul său cald care va rămâne mereu printre noi.

În cadrul articolului publicat de „Fanatik“ nu e precizată şi cauza morţii. 

„Redacţia FANATIK transmite sincere condoleanţe familiei şi logodnicului său, groaznic încercaţi în aceste zile. Dumnezeu să o odihnească! Să ne zâmbeşti mereu, de acolo, de sus, cu aceeaşi căldură în suflet, Madlen!“, a adăugat sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite