Tragedie în fotbalul românesc: A murit Georgiana Onea la doar 21 de ani, după o suferinţă lungă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana Onea s-a stins la scurt timp după ce a împlinit 21 de ani
Georgiana Onea s-a stins la scurt timp după ce a împlinit 21 de ani

La data de 7 mai 2017, în timpul unui meci FC Oneşti - Venus Maramureş, tânăra sportivă a suferit o accidentare care avea să-i aducă, ulterior, o veste cumplită.

Lovită la gleznă în timpul partidei, Georgiana a fost nevoită să renunţe la sportul de performanţă, deşi, la prima vedere, accidentarea nu era atât de gravă, încât să ducă la un astfel de deznodământ. De fapt, după primele evaluări medicale, doctorii i-au transmis Georgianei că are doar o entorsă şi că se va vindeca, cu timpul.

Din păcate, n-a fost aşa. Potrivit ziaruldevrancea.ro, la trei luni după accidentarea suferită, tânăra a fost diagnosticată cu cancer osos. De aici, a început calvarul ei. A avut, totuşi, parte de o susţinere importantă, după ce în lumea sportului s-au organizat mai multe acţiuni caritabile de strângere de fonduri pentru ea. Astfel, Georgiana a putut să ajungă în Italia, mai precis la Roma, la clinica „Regina Elena“. Operaţia la care a fost supusă românca, în iulie 2018, a fost un succes. Şi a fost urmată de o perioadă lungă de spitalizare, la secţia de Oncologie, la Bucureşti. 

Din păcate, în ciuda acestor eforturi, Georgiana s-a stins acum, la scurt timp după ce a împlinit 21 de ani.  

Onea
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite