Trădătorul cu chip de vedetă: N’Doye arată ca Pogba, dar s-a comportat ca Iuda. Cum şi-a „vândut“ echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N'Doye (stângă) a avut o prestaţie jenantă cu Dinamo. FOTO: Mediafax
N'Doye (stângă) a avut o prestaţie jenantă cu Dinamo. FOTO: Mediafax

Senegalezul de 36 de ani s-a afişat în tricoul celor de la Târgu-Mureş cu un nou look, care aminteşte de starul celor de la Juventus. Din păcate, africanul n-a uitat că a jucat doi ani la Dinamo şi şi-a ruinat actuala echipa.

După două victorii în două etape, Dinamo a pierdut primele puncte în Liga I. Totuşi, „câinii“ ar trebui să fie mulţumiţi că au smuls un punct cu Târgu-Mureş. 

Paradoxal, Flavius Stoican a fost salvat nu de unul dintre elevii săi, ci de un jucător din tabăra adversă: Ousmane N’Doye. Transferat încă din returul sezonului trecut la ASA Târgu-Mureş, „închizătorul“ de 36 de ani a contribuit la promovarea echipei în Liga I, fiind titular în 14 partide din Liga a II-a. N-a fost însă suficient pentru ca N’Doye să se ataşeze suficient de mult de actualul său club, astfel încât să uite de perioada petrecută în „Ştefan cel Mare“.

„Eu sunt un mare dinamovist. Inima a rămas tot acolo. Chiar dacă dau gol sâmbătă, nu pot să mă bucur. Eu nu pot să mă revanşez sau să fac ceva cu Dinamo, pentru că e echipa mea şi, de aceea, am refuzat să merg la Steaua, când am avut ofertă de acolo“, a declarat N’Doye înainte de meci. 

Deşi a ţinut să precizeze că, timp de 90 de minute, va da totul pentru ASA Târgu-Mureş împotriva fostei sale echipe, în realitate, africanul şi-a ruinat actuala formaţie.

11 metri ratat şi eliminare în trei minute

Oaspeţii au început excelent partida din „Ştefan cel Mare“ şi au condus după nouă minute. În minutul 30, N’Doye a avut şansa de a face 2-0 din penalty. Deşi e cunoscut ca un specialist al loviturilor de la 11 metri, senegalezul a tras fix în portarul Samoilă, cel care luase un gol cam de la mijlocul terenului cu 20 de minute mai devreme.

„Recitalul“ lui N’Doye a continuat după pauză. A încasat primul „galben“ în minutul 61, iar pe cel de al doilea în minutul 64, fiind eliminat! În loc să plece cu capul între mâini la vestiar, africanul s-a dus spre galeria „câinilor“, a scandat cu ei şi abia apoi s-a îndreptat spre vestiar cu un fular al roş-albilor la gât!

Până şi dinamoviştii l-au făcut praf

Prestaţia jenantă a lui N’Doye de care a beneficiat Dinamo i-a dezgustat inclusiv pe oficialii bucureştenilor. „N’Doye e o ciudăţenie de vrăjitor african de care n-aveam nevoie în România. Felul cum vorbeşte, cum se îmbracă, gesturile sale nu sunt cele pe care ni le dorim în fotbalul nostru. N’Doye nu are cum să fie «câine». Probabil e melancolic pentru că aici a găsit căldură şi suporteri“, a declarat Cornel Dinu la finalul partidei de sâmbătă.

53 de partide a bifat Ousmane N’Doye la Dinamo pentru care a înscris zece goluri între ianuarie 2009 şi decembrie 2010
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite