Trădarea anului în tenis. Ce a făcut liderul mondial, japoneza Naomi Osaka, pentru bani

Trădarea anului în tenis. Ce a făcut liderul mondial, japoneza Naomi Osaka, pentru bani

Naomi Osaka

Naomi Osaka a câştigat ultimele două turnee de Grand Slam şi a devenit la începutul acestui an numărul 1 mondial în tenisul feminin.

Ştiri pe aceeaşi temă

În septembrie 2018, japoneza de 21 de ani, a ajuns principala sportivă sponsorizaă de Adidas, reînoind contractul cu firma de echipament, care i-a oferit un angajament record, de 10 milioane de dolari pe an. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care adidas nu i-a oferit Simonei Halep, anul trecut, un contract bun, jucătoarea noastră petercând o perioadă fără sponsor tehnic.

La 208 zile de când semnase din nou cu adidas, Naomi Osaka a făcut un anunţ surprinzător: Sunt foarte mândră să fac parte din familia Nike! aşadar, Osaka a reziliat contractul cu adidas şi a semnat cu marea rivală Nike. Termenii financiari ai înţelegerii nu se cunosc, dar evident e vorba despre o sumă net superioară celei pe care o încasa japoneza. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: