Trădare la Galați? Dorinel își desființează elevii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Tehnicianul gălățenilor a pus tunurile pe jucătorii săi după ce Oțelul a început 2012 cu o înfrângere în campionat, 0-1, la Chiajna. Extrem de afectat, „Munti" a dezvăluit că se simte trădat de fotbaliștii în care a avut încredere.

Campionii au încheiat 2011 cu două victorii consecutive în Liga I, 2-0 cu Rapid și 1-0 cu Petrolul și, chiar dacă se aflau la 9 puncte distanță de liderul Dinamo, sperau într-o revenire miraculoasă în retur.

Poate și de aceea, după ce și-a făcut calcule toată iarna, antrenorul Dorinel Munteanu a fost extrem de supărat din cauza prestației formației sale, în prima etapă din retur, la Chiajna.

„Mă doare că această înfrângere ne îndepărtează de un vis. Jucătorii mei ar trebui să se trezească, fiindcă am senzația că nu realizează că a început campionatul", a afirmat „Munti".

Își bagă în ședință elevii

Tehnicianul gălățenilor a continuat cu criticile la adresa fotbaliștilor săi. „Ca joc, ca atitudine, ca determinare am suferit enorm la Chiajna. Am plătit pentru prostia noastră și pentru lipsa de atitudine. O să am o discuție serioasă cu băieții, fiindcă am avut încredere în ei, însă ei m-au dezamăgit", a încheiat Dorinel Munteanu.

După 19 etape, Oțelul e pe locul 6 cu 31 de puncte, cu 12 mai puține decât liderul Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite