Bianca Andreescu, un simbol în Toronto. Cum o omagiază oraşul canadian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Bianca Andreescu (4 WTA) a cucerit primul său trofeu de Grand Slam, US Open, Toronto a proclamat o zi care să îi poartă numele, cea de 16 septembrie.

Anunţul a fost făcut de primarul oraşului Toronto, John Tory, care a proclamat 16 septembrie drept „Ziua Bianca Andreescu”. „Pentru a o felicita pentru reuşitele ei extraordinare de la US Open şi pentru a a-i mulţumi că este o sursă de inspiraţie pentru tinerii sportivi din ţara noastră, mă bucur să proclam ziua de astăzi drept «Ziua Bianca Andreescu»”, a fost mesajul publicat pe contul de Twitter al celui citat, drept mulţumire pentru reuşita sportivei în vârstă de 19 ani.

Acest lucru s-a întâmplat după ce jucătoarea de tenis a învins-o pe Serena Williams (9 WTA), scor 6-3, 7-5 şi şi-a adjudecat, astfel, primul trofeu de Grand Slam, cel de la US Open. Graţie acestei victorii, Bianca Andreescu a intrat în Top5 cele mai bune jucătoare din lume ale momentului. Următorul turneu din programul sportivei este cel de la Beijing, programat între 26 septembrie şi 6 octombrie. 

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite