Torje vrea salariu de 1,2 milioane de euro în Rusia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul lui Torje, Cristi Opria, spune că are mai multe ofertepentru mijocaşul dinamovist şi intenţionează să găsească în Rusia o echipă care să îi achite clientului său un salariu de 1,2 milioane de euro.

"O să fie o discuţie între domnul Badea şi cei de la Lokomotiv. Momentam aşteptăm numirea antrenorului, care se va face săptămâna asta. Ioan Andone şi Dan Petrescu erau luaţi în calcul. Abia de astpzi încep transferurile şi nu era nicio grabă să plece Torje. Eu colaborez foarte bine cu Dinamo. Reprezentanţii clubului aşteapta decizia noului antrenor. Avem mai multe variante pentru Torje. Noi aşteptam sş vedem care se va concretiza. 100% Torje va pleca de la Dinamo. Eu am cerut pentru el un salariu de 1.2 milioane de euro.

Urmează să vorbim despre contract şi clauze. În Germania sunt mai multe avantaje pentru el. Este mai aproape de echipa naţională şi ştie şi limba germană. Salariul în Germania este mai mic decât cel din Rusia. Este chiar la jumătate. Nu contează dacă iei 600.000 de euro. Din bonusuri poţi face mai mult decât salariul", a spus Cristi Opria, impresarul lui Torje.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite